Maksu- ja toimitusehdot

Toimitusehdot ja -tavat 

 

Herlers verkkokaupan toimitusehdot ovat voimassa 1.7.2020 alkaen. 

Yleistä verkkokaupasta 

Verkkokaupan tuotteita myy Herlers Bokhandel Kb Ky, Y-tunnus 2752021-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. 

Tilaaminen ja tilausvahvistus 

Tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä. Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.herlers.fi ostoskorin kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. 

Maksu

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 

Maksuehdot 

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu. 

Pankkimaksut 

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english) 

Luottokorttimaksut 

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. 

Mobiilimaksutavat 

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. 

Maksuehdot kokonaisuudessaan löytyy osoitteelta: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Toimitusaika 

Postitamme tuotteitasi samana tai seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika on normaalisti 3-5 arkipäivää tilauksen tekemisestä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan www.herlers.fi etusivulla. 

Toimitustavat 

Posti 
Postilähetys noudettavissa postista saapumispäivänä yksilöivää lähetystunnistetta vastaan. Mikäli haluat tekstiviestin saapuvasta lähetyksestä, niin muistathan antaa puhelinnumerosi tilauksen yhteydessä. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle postin aukiolopäivinä. 
Nouto myymälästä 
Tilauksen voi noutaa myymälästämme Topeliuksenpuistikko 12, Uusikaarlepyy kun olet saanut viestiä että tilaus on valmis noudettavaksi. 

Toimituskulut 

Toimituskulut lasketaan automaattisesti kassalla ja ovat tuotteiden määrästä, painosta ja koosta riippuvat. 

Vaihto- ja palautusehdot 

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat veloituksetta palauttaa tuotteen, ota yhteyttä meihin osoitteella info@herlersbokhandel.fi. Palautukset maksetaan aina asiakkaan alkuperäiselle maksutavalle. 

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: 
· asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi 
· sekä kopio Herlers tilausvahvistuksesta tai lähetteestä 
· mainitse postissa, että kyseessä on asiakaspalautus 
Palautusosoite: 
Herlers Bokhandel 
Topeliuksenpuistikko 12
66900 UUSIKAARLEPYY 
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta 

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@herlersbokhandel.fi tai postitse: Herlers Bokhandel Kb Ky Topeliuksenpuistikko 12, 66900 UUSIKAARLEPYY 

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. 

Muuta 

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Herlers bokhandel käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Herlers bokhandel lupaa olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.


Suomi fi